Οι εγκαταστάσεις μας

line-under-text

Σε μια έκταση 1.100m2 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής  στεγάζονται οι εγκαταστάσεις μας. Η μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα έτσι ώστε τα προϊόντα που παράγονται να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Στις εγκαταστάσεις μας απασχολείται συνολικά  προσωπικό 35 έμπειρων ατόμων το οποίο εκπαιδεύεται και ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της εστίασης.

H παραγωγή & Η διανομή μας

Ο στόλος μας αποτελείται συνολικά από 10 οχήματα, εκ των οποίων τα 6 είναι υπερσύγχρονα φορτηγά ψυγεία που διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ψύξης και ελέγχου θερμοκρασίας έτσι ώστε τα προϊόντα μας να παραδίδονται πάντα σε άριστη κατάσταση. Καθημερινά εξυπηρετούμε όλο το δίκτυο των πελατών μας με επαγγελματισμό, αμεσότητα και πάνω απ‘ όλα ασφάλεια.

Οι προμηθευτές μας

Η επιλογή των προμηθευτών μας έχει γίνει κάτω από αυστηρά κριτήρια και ενδελεχή έρευνα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε εξασφαλίσει ότι η πρώτη ύλη που παραλαμβάνουμε καθημερινά ολόφρεσκη στις εγκαταστάσεις μας αποτελείται από κρέατα υψηλών προδιαγραφών και εγγυημένης ποιότητας,  έτσι ώστε τα προϊόντα με την επωνυμία ΜΑΚΡΗΣ που έχετε επιλέξει για να προσφέρετε στους πελάτες σας να έχουν πάντα σταθερή ποιότητα και ασύγκριτη γεύση.

Menu